FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - 22|23|24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 LEPANTO BEACH HOTEL - ΣΥΝΕΔΡΙΑ | ΕΚΘΕΣΗ



Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο LEPANTO με τον Υφυπουργό Επικρατείας κ. Τέρενς Κουϊκ να πραγματοποιεί τα εγκαίνια της εκδήλωσης.

Στο FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ συμμετέχουν περισσότερες απο 100 εταιρίες και επιχειρήσεις όπου θα εκθέσουν υπηρεσίες και προϊόντα και θα έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες. Το συνεδριακό κομμάτι του τριημέρου αποτελείται 20 θεματικές ενότητες και περισσότερους απο 40 ομιλητές που θα παρουσιάσουν και αναλύσουν τις απόψεις τους για μια σειρά ζητημάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.
Η εναρκτήρια συνεδριακή εκδήλωση θα αναπτυχθεί μετά τα εγκαίνια του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ από τον Υφυπουργό κ. Τέρενς Κουίκ και αφορά την ενότητα με θέμα ΄΄ Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα προ και μετά μνημονίου ΄΄  όπου τις απόψεις τους θα αναπτύξουν οι κ. κ. :    

-Παπαγεωργίου Ευάγγελος Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Πτυχιούχος MASTER στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο, Σύμβουλος Υπουργείου Επικρατείας.
-  Μάριος Σαλμάς  τ. Αν.Υπουργός Υγείας - Βουλευτής Αιτ/νιας
- Δημήτρης Κωνσταντόπουλος  Βουλευτής Αιτ/νίας
- Χρήστος Παλαιοκώστας Σύμβουλος Επιχειρηματικών Κινδύνων

Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ αποτελεί γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής και Στερεάς Ελλάδος που στόχο έχει την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη